Doroftei vrea sa faca centru de excelenţă în box, la Braşov

Un Centru de excelenţă în box ar putea fi înfiinţat la Braşov. Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, împreună ccoordonatorul lotului naţional de box juniori Titi Tudor, supranumit „Prosop“, şi antrenorul de box la CSM Braşov, Gheorghe Florea, au discutat astăzi, cu primarul George Scripcaru, despre înfiinţarea unui astfel de obiectiv.

„Eu am venit în FRB ca să construiesc temelia boxului. E muncă multă şi trebuie să te lupţi pentru box. CSM Braşov are în prezent nevoie de un spaţiu pentru montarea unui ring de box care este deja achiziţionat, iar în a doua etapă sperăm să înfiinţăm aici un Centru de Excelenţă. Cred că Braşovul are un potenţial foarte bun în acest sport şi sunt sigur că vom găsi o soluţie pentru acest lucru“, a declarat preşedintele FRB, Leonard Doroftei. 

„Pentru mine, sportul a fost şi este un lucru foarte important, iar acest lucru a fost confirmat prin organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European şi a etapei de Cupa Davis la Braşov. Am reuşit să asigurăm o infrastructură sportivă la nivel european pentru aceste evenimente, prin domeniul schiabil, Patinoarul Olimpic şi noua Sală a Sporturilor. Am reuşit să construim de la zero şi Bazinul olimpic. Un centru de excelenţă în box ar fi încă o facilitate pe care le-o putem asigura tinerilor din Braşov pentru a putea practica sportul de performanţă. Deocamdată am avut o primă discuţie pentru asigurarea unui spaţiu pentru amplasarea unui ring de box care este deja achiziţionat. În a doua etapă, analizăm posibilitatea înfiinţării Centrului de Excelenţă. Este prima discuţie cu domnul Leonard Doroftei pe acestă temă, însă cred că vom găsi o soluţie pentru a porni acest parteneriat cu FRB“, a declarat primarul George Scripcaru. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.