Megascena Romanian Music Awards 2013 prinde contur

scena RMA - Copy

În Piața Sfatului se lucreaza la scena Galei Romanian Music Awards 2013. Componentele și echipamentele necesare au fost transportate cu ajutorul a 10 TIR-uri, la montarea ei lucrează 200 de muncitori.

Artiştii sunt aşteptaţi să sosească încă de vineri, când se vor face și probele de sunet. Scena Romanian Music Awards este cea mai mare construită vreodată în România:

  • Are o suprafaţă de 352 de metri pătraţi;
  • Vor fi 120 de aparate de lumină şi 300 metri pătraţi de ecran cu led;
  • Sonorizarea va fi asigurată  cu ajutorul a 50 de boxe, cu o putere de 100.000 wati.

Organizatorii estimează că la eveniment vor participa 30.000-40.000 de spectatori. Biletele, care costă 15 lei, vor putea fi procurate sâmbătă, din Piaţa Sfatului. Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00, prin două puncte, unul dinspre strada Republicii, iar celălalt dinspre strada Mureşenilor. În perioada desfăşurării show-ului unităţile de alimentaţie publică nu vor fi închise. Pentru asigurarea ordinii publice, va fi desfăşurat un dipozitiv format din aproximativ 100 de jandarmi şi poliţişti.

Vedetele vor păşi pe covorul roşu în zona ce va fi amenajată pe latura cu Biserica Neagră, unde este montată şi scena. În aceste condiţii, între orele 18.00-20.00 circulaţia rutieră din zonă va fi restricţionată.

Gala va fi transmisă live în 19 ţări, respectiv SUA, Germania, Austria, Turcia, Grecia, Croaţia, Bulgaria, Albania, Bosnia şi Hertegovina, Serbia, Slovenia, Muntenegru, Macedonia, Kosovo, Ungaria, Cehia, Slovacia si Moldova, iar organizatorii estimează că show-ul va fi urmărit de un milion de telespectatori. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.