Romanian Music Awards, din nou în Piaţa Sfatului!

RMA 2
Pe 14 septembrie, Piaţa Sfatului din Braşov va fi, pentru a doua oară, gazda galei  Romanian Music Awards! Cea mai mare scenă,  cele mai importante premii ale industriei muzicale, cei mai mulţi artişti, cel mai aşteptat eveniment al anului – pe scurt-  Romanian Music Awards! Show-ul de excepţie care premiază cei mai buni performeri ai ultimului an a ajuns la ce-a de-a unsprezecea ediţie. Publicul extraordinar a convins organizatorii evenimentului să se întoarcă la Braşov, dupa primirea calduroasă din 2011.
Am avut parte de un public excepţional. Piaţa Sfatului a fost neîncapatoare pentru zecile de mii de persoane care au venit la decernarea premiilor Romanian Music Awards. Acest public minunat ne-a convins că anul acesta poate fi din nou gazdă perfectă”, a declarat Giovanni Francesco, organizatorul evenimentului.

“Organizarea, pentru a doua oară, a celui mai important eveniment muzical din România reprezintă o confirmare a faptului ca Braşovul a fost şi va rămâne una dintre cele mai importante destinaţii pentru evenimentele muzicale de mare anvergură. Dacp ediţia din 2011 a adus în faţa brasovenilor zeci de artişti importanţi, anul acesta, conform declaraţiilor organizatorilor, vom avea un eveniment de referinţă pentru istoria festivalurilor muzicale de acest gen din România. Vă aşteptăm pe 14 septembrie în Piaţa Sfatului, la decernarea premiilor Romanian Music Awards”, a declarat primarul Brasovului, George Scripcaru.

 

Ca în fiecare an, artiştii care vor urca pe scena vor surprinde cu show-uri unice, iar apariţiile pe covorul roşu se anunţă a fi spectaculoase. Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începand cu ora 19.00, cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Până atunci însă, artiştii nominalizaţi vor putea fi votaţi pe pagina dedicată evenimentului. Organizatorii vor anunta în curand adresa site-ului pe care se pot vota nominalizaţii.

Organizator: Music Channel

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.