Sprijin pentru opt tineri talentaţi din Braşov

IMG_2934

În 4 octombrie, la hotelul Aro Palace din Brasov a avut loc a treia ediţie a balului caritabil „Talente de Azi pentru Braşovul de Mâine”. Evenimentul, la care au participat 360 de persoane, s-a bucurat de prezenţa lui Dan Teodorescu – solistul trupei Taxi sau a muzicianului şi compozitorului Adrian Naidin. De asemenea, o minge de tenis semnată de Ilie Năstase precum şi un tablou al pictorului braşovean Gabriel Stan au fost oferite spre a fi licitate în cadrul balului.

În urma organizării acestui bal, opt tineri braşoveni, care au obţinut performanţe în diferite domenii, au primit sprijinul necesar, pentru a îşi pune în valoare talentul.

Mihaela (Braşov) este interpretă la vioară, elevă în clasa a VI-a la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” având rezultate şcolare foarte bune. Este membră în Ansamblul „Crai Nou”, a participat la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale obţinând foarte multe premii. Cu ajutorul fondurilor stranse Mihaela va primi o vioară nouă, ce a fost comandată deja la Reghin.

Raul (Poiana Mărului) este sportiv, membru în Lotul Naţional de Schi Fond şi a participat la Campionatul Naţional de Schi Fond unde a obţinut trei locuri III şi două locuri II. La schi role a obţinut trei locuri I la Campionatul de schi de la Cheile Grădiştei. Raul este elev în clasa a X-a Liceul Tehnologic Malaxa Zarneşti. El a primit echipament în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

Răzvan (Braşov) este olimpic la informatică, elev în clasa XI-a la Colegiul de Informatică din Braşov. A participat la numeroase olimpiade. A obţinut medalia de argint la Olimpiada de informatică (clasa X-a), locul al  II-lea la o competiţie de profil din SUA şi cu echipa, a obţinut locul întâi la concursul organizat de American Computer Science League. Răzvan va a promit unitate PC performantă, ce îi permite inclusiv proiectare 3D, pe care şi-a configurat-o singur.

Lucian (Ghimbav) – este elev în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială din Ghimbav având rezultate şcolare foarte bune. Este talentat la desen, grafică şi pictură. A obţinut foarte multe premii la concursuri de acest tip. El a primit un aerograf precum şi un curs plătit pentru trei ani la Şcoala Populară de Arte Braşov.

IMG_2942

Ionuţ (Braşov) este elev în clasa a IV-a, membru al Clubului Braşovia şi un sportiv foarte talentat la gimnastică sportivă. A participat la numeroase concursuri obţinând şapte medalii. El va primi o bursă lunară de 100 euro timp de un an.

IMG_2947

Izabela, Emilia, Gabriela (Bod) practica artele marţiale şi sunt eleve în clasa a VIII-a. Au multe medalii şi diplome la concursuri naţionale şi internaţionale. Cele trei tinere sportive vor fi ajutate să participe la Campionatul Mondial de Karate ce se desfăşoară în luna noiembrie 2013 din Italia, prin plata transportului şi a cazării.

IMG_2946

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.