FC Braşov. Ilie Stan, demis şi oprit cu bodyguarzii să intre pe stadion. Fostul antrenor: „Cine este Mărginean? Aici decide primarul!”

Adus cu surse şi trâmbiţe şi primit cu braţele deschise chiar de primarul Allen Coliban, antrenorul FC Braşov, Ilie Stan, a fost demis luni dimineaţa şi alungat tot cu cântec. Ieiri, când s-a prezentat la stadion, Ilie Stan nici nu a vrut să primească decizia de demisie semnată de preşedintele Ioan Mărginean. Dorind să intre pe stadion, la antrenamentul care era condus chiar de preşedinte, el a fost oprit de paza de la stadion, cu un mesaj clar: „Nu sunteți pe listă! Noi avem o notificare prin care sunteți suspendat. Chiar nu avem nicio vină! Dacă aveți nelămuriri, luați legătura cu cei din conducere!”.

Ilie Stan a insistat să intre pe stadion, susţinând că proiectul FC Braşov este munca sa şi că la club decide, nu preşedintele, ci primarul!

„Eu vin la serviciu! Ce, am furat ceva? Acest proiect este făcut pe munca mea și a colegilor mei! Cine e domnul Mărginean? Aici decide primarul! Este incredibil ce se întâmplă! Să-ți bați joc de un om care a muncit aici două luni de zile cu băieții ăștia, unde am fost și doctor și maseur și bucătar și să vii acum și să mă dai afară! Unde suntem? E un proiect pe 3 ani de zile! Este inadmisibil așa ceva, suntem în România, o țară civilizată! Cum este posibil să fii demis prin e-mail? Unde suntem? Să-ți bați joc în asemenea hal!” , a spus Ilie Stan, citat de monitorulexpres.ro. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.