Viceprimarul Brașovului, Costel Mihai, se alătură campaniei de sprijin pentru solistul trupei Compact

Viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru sprijinirea solistului trupei Compact, Leo Iorga, care se luptă de mai mulți ani cu cancerul.



 

Viceprimarul Costel Mihai a lansat, săptămâna trecută,  un apel și spre brașovenii care pot sprijini lupta muzicianului pentru propria viață.

„Melodiile trupei Compact și vocea specială a lui Leo Iorga mi-au însoțit adolescența și sunt convins că muzica lor poate ajunge în continuare la sufletul oamenilor, indiferent de vârstă. Este unul dintre motivele pentru care am ales să susțin această strângere de fonduri care îi poate da omului și artistului Leo Iorga o șansă în plus la viață și o șansă în plus de a apărea, din nou, pe scenă, în fața celor care iubesc muzica Compact. Mi-aș dori să văd cât mai mulți brașoveni care să se  alăture acestei campanii de strângere de fonduri, ce poate duce, în final, la salvarea unei vieți“, a spus Costel Mihai.

Solistul trupei Compact, Leo Iorga, se luptă cu o formă de cancer pulmonar încă din 2011, trecând până acum prin patru operații de extirpare a unor tumori, în urma cărora a rămas fără un plămân. În acest an, boala a recidivat, iar în urmă cu câteva zile, solistul a plecat la o clinică specializată din Germania, pentru o nouă intervenție și tratament. Aceste tratament este estimat la peste 70.000 de euro, sumă pentru care familia și colegii de trupă au pornit o campanie de strângere de donduri, făcând apel la toți cei care pot da o mână de ajutor. 

Pe lângă concertele caritabile orgabizate în această perioadă de trupa Compact B, cu un solist înlocuitor, și la Brașov va avea loc un eveniment de strângere de fonduri. Compact B și Trupa Coco vor susține concertul Caritabil „Alături de Leo Iorga“, care va avea loc la Rockstadt, pe data de 2 martie, începând cu ora 20.00.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.