Site icon

Din motive necunoscute, Primăria Ghimbav refuză și după 4 luni să elibereze un aviz pentru documentația aeroportului

Consiliul Județean Brașov așteaptă și acum avizul de oportunitate pentru elaborarea planului de urbanism zonal al Aeroportului de la Ghimbav. Avizul trebuie eliberat de primăria din localitate, iar documentul a fost redactat și semnat deja de arhitectul primăriei și de secretarul localității. Primarul Ghimbavului, Dorel Toma, refuză însă în continuare să își pună semnătura pe document. 

„Nu am fost în viața mea procesoman, dar efectiv nu mai știu cum săprocedez în această situație. Am primit un răspuns de la Primăria Ghimbav că avizul pentru elaborarea PUZ-ului aeroportului a fost semnat încă de acum trei luni de arhitectul localității și de secretar. Mai lipsește doar semnătura unui anumit domn. Este o situație pe care nu mi-o pot explica, mai ales că eu și domnul primar de la Ghimbav am fost colegi în perioada în care am avut și eu cele două mandate la Râșnov“, a spus Veștea.

Președintele CJ Braov, Adrian Veștea, a mers chiar mai departe și mai în glumă, mai în serios, a spus că ar putea face un miting sub geamul primarului de la Ghimbav. „Poate iau și eu niște cetățeni și mergem la Ghimbav să facem un miting“, a adăugat Veştea, are a subliniat că “aeroportul nu este al cuiva anume, ci este al tuturor”.

Consiliul Județean Brașov a solicitat încă din luna noiembrie la primăria Ghimbav, un aviz de oportunitate pentru PUZ, iar documentul trebuia să fie eliberat în 30 de zile. Însă nici până acum nu a ajuns avizul la CJ, în lipsa semnăturii primarului.

Exit mobile version