Investigaţii cardiologice gratuite la ICCO, până la sfârşitul anului

Persoanele care au diagnostic de insuficiență cardiacă, cele care suntpurtătoare de defibrilator cardiac sau au suferit intervenții chirurgicale pe cord deschis (by-pass aortocoronarian sau proteză valvulară) beneficiază gratuit de evaluarea stării de sănătate în cadrul spitalului Clinicco, în baza biletului de trimitere (către cardiologie) de la medicul de familie sau medicul specialist.



Investigațiile se fac în regim de spitalizare continuă cu o durată de 48 de ore și includ examen clinic, analize de laborator care indică riscul cardiovascular, EKG, ecocardiografie, au anunţat reprezentanţii clinicii.

Internarea se face pe bază de programare şi trimitere, în două moduri: 

Campania este valabilă până la data de 15 decembrie 2019, în limita locurilor disponibile. Pentru spitalizările care depășesc 48 de ore, pacienții vor achita zilele de spitalizare suplimentare.

 

Clinicco s-a înfiinţat în februarie 2009, fiind primul spitalde cardiologie din ţară.  În cei 10 ani de existență, echipa medicală a efectuat peste 2000 de operații pe cord deschis, peste 16 000 de coronarografii, a implantat peste 5000 de stenturi și aproximativ 2300 de defibrilatoare și stimulatoare cardiace.

Printre realizările medicale de excepție se numără:

  • Cel mai performant sistem de resincronizare cardiacă implantat în premieră națională la Clinicco Brașov
  • Primul spital din Europa de Est unde a fost implantat un dispozitiv CCM (de modulare a contractilității cardiace), un aparat revoluționar în tratarea insuficienței cardiace
  • Primul stimulator cardiac cu funcție auto-RMN din țară
  • Primul monitor cardiac miniaturizat din Transilvania
  • Endoprotezarea anevrismelor de aortă abdominală aplicabilă și în cazurile de anatomie particulară
  • Demararea proiectului de aterectomie rotațională (rotablație) – tehnologie de vârf care vine în sprijinul pacientului cu leziuni aterosclerotice complexe
  • TAVI – utilizând ultima generație de valve supra anulare
  • Abordarea minim invazivă (percutanată) a defectelor septale interatriale cu DSA occluder
  • Ablație de artere septale ca terapie în CMMO

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.