FOTO. Poliţia Locală Braşov, razie la târgul de vechituri de pe şoseaua Cristianului. Administratorul riscă amenzi uriaşe pentru tonele de deşeuri depozitate aiurea

Polițiștii locali de la Biroul Activități Comerciale și Protecția Mediului au desfășurat un control inopinat în târgul de vechituri de pe Șoseaua Cristianului, unde au constatat depozitări uriașe de deșeuri textile, cu preponderență.Astfel, în interiorul amplasamentului era un munte de gunoaie, iar în exterior, polițiștii locali au sesizat alte maldăre de reziduuri aruncate la întâmplare. Administratorii târgului de vechituri au fost somați să igienizeze zona, în regim de urgență (atât pe interior, cât și pe exterior), spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Anca Lăutaru.
„Polițiștii locali i-au comunicat administratorului că, dacă până la începutul săptămânii viitoare nu se face salubrizarea întregului areal, va fi sancționat conform OUG 195/2005 privind protecția mediului, normativ care prevede sancțiuni de minimum 25.000 de lei. Totodată, administratorul pieței de vechituri a fost înștiințat că zona va fi monitorizată săptămânal, iar pentru orice depunere de deșeuri apărută după salubrizare, va fi aspru sancționat“, a precizat Anca Lăutaru. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.