Corona primeşte vizita echipei Dunărea Brăila în primul meci de pe teren propriu în acest sezon

După un start excelent în compania Rapidului, în prima etapă, handbalistele Coronei sunt hotărâte să facă totul pentru a porni cu dreptul şi jocurile de pe teren propriu. Antrenorul Ion Crăciun a declarat că deşi Dunărea Brăila este o echipă care s-a întărit foarte mult, are încredere în jucătoarele lui pot face o figură frumoasă.

„Nu va fi un joc uşor, suntem conştienţi că Dunărea Brăila s-a întărit foarte mult, este o echipă în care s-a investit mult şi care cu siguranţă are şi pretenţii, însă pe de altă parte şi noi avem o echipă frumoasă, o echipă tânără care arată bine în teren”, a spus Ion Crăciun.


Tehnicianul a mai punctat că fiind primul meci de pe teren propriu, este sigur că jucătoarele vor dori să facă un joc foarte bun în faţa propriilor suporteri. „Avem fete care joacă primul meci oficial la Braşov şi în mod sigur vor dori să lase o bună impresie braşovenilor. Eu cred că vor reuşi acest lucru pentru că fetele se înţeleg foarte bine în joc iar asta mă face să cred că ne putem bate pentru prima victorie de pe teren propriu. Suntem siguri că Brăila va veni cu o dorinţă foarte mare de  a câştiga, mai ales că au în echipă două jucătoare care au fost la Corona, pe Tiron şi Dmitrovic, care vor avea poate ambiţie în plus de a-şi arăta valoarea”.

Partida dintre Corona Braşov şi HC Dunărea Brăila se va juca duminică, 8 septembrie 2019 de la ora 17.30. Biletele se vor putea achiziţiona online de pe site-ul www.bilete.ro, precum şi în ziua partidei înainte cu două ore de meci. Preţul unui bilet este de 15 lei intrare generală.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.