Victorie la scor pentru handbalistele Coronei, în startul campionatului

Echipa de handbal Corona Braşov a început cu dreptul noul sezon şi a câştigat la scor, 29-21 (14-10) meciul cu HC Dunărea Brăila, partidă din seria A a diviziei A de handbal feminin.

Handbalistele Braşovului au condus fără probleme după primele minute ale partidei, iar jocul prestat de echipă a permis antrenorilor să ruleze tot lotul avut la dispoziţie. După ce la pauză Corona a condus cu 14-10, în repriza secundă, echipa s-a desprins pe tabelă, ajungând să conducă şi la 10 goluri diferenţă. Pentru Corona au marcat: Smbatian 5, Munteanu 4, Bărăbaş 3, Păcurariu 3, Lăcătuş 3, Terzic 3, Gogîrlă 2, Olaru 2, Bujor 2, Berbece 1 şi Iordachi 1.

La finalul partidei, antrenoarea Coronei, Simona Gogîrlă a declarat că este mulţumită de acest start bun pentru echipa ei. „Era important pentru mine ca fetele să înceapă bine, să aibă un moral bun şi să capete încredere în ele. Am întâlnit o echipă bună, dar fetele s-au mobilizat foarte tare şi au vrut să îşi demonstreze valoarea pe care o au. Aşa cum am mai spus, deşi avem o echipă tânără, este un lot cu jucătoare de perspectivă. Mi-a plăcut ce am văzut în teren şi suntem bucuroşi că jocul ne-a dat posibilitatea de a rula tot lotul avut pe bancă, pentru că este important să joace toată lumea iar lotul nostru să fie echilibrat şi să ne putem baza oricând pe orice jucătoare”.

Corona Braşov va juca vineri, de la ora 15.30 cu CSU Bacău partida fiind transmisă live pe tv.frh.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.