Handbalistele Coronei se deplasează la Buzău pentru meciul cu SCM Gloria

După victoria de pe teren propriu, care le-a adus la doar un punct de podiumul Ligii Naţionale, handbalistele Coronei se deplasează la Buzău, acolo unde duminică, de la ora 11.00, vor juca în compania echipei locale SCM Gloria, ocupanta locului 7 în clasament.

Antrenorul principal al echipei Corona, Ion Crăciun, a declarat că este pregătit pentru un meci dificil, având în vedere lotul buzoiencelor dar şi antrenorul experimentat pe care îl au pe bancă. „Suntem cumva pe o linie bună, dar mai avem multe lucruri de îmbunătăţit în jocul nostru. SCM Gloria Buzău este o echipă bună, şi-au format un lot echilibrat, cu jucătoare cu calităţi individuale foarte bune, aşa că trebuie să jucăm la capacitate maximă dacă vrem să ne întoarcem de acolo cu puncte”.

Tehnicianul Coronei se aşteaptă ca meciul să fie dificil şi din cauza publicului buzoian care îşi încurajează frenetic echipa. „Cunosc foarte publicul buzoian şi cu siguranţă vom juca şi sub presiunea lor. Sper ca fetele să fie concentrate, să fie interesate doar de ceea ce se întâmplă în teren şi să facă un joc bun. E drept, avem şi probleme de efectiv din cauza accidentărilor, însă trebuie să avem încredere că vom reuşi să obţinem punctele puse în joc chiar şi în aceste condiţii”.  

În etapa viitoare, Corona Braşov va juca pe teren propriu în compania liderului SCM Râmnicu Vâlcea. Partida se va juca sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.