Brașovenii, mai puțin interesați de vot, la primele ore ale dimineții

In primul tur al alegerilor prezidențiale brașovenii au arătat un interes mare încă de la primele ore ale dimineții, pentru a-și exprima optiunea de vot. 



Astfel, pe 10 noiembrie, la primul tur,  la ora 8.30, în județul Brașov prezența era de 2,11 %- conform datelor disponibile pe site-ul Biroului Electoral Central, la ora amintită, votând 11.098 de persoane. 

Azi, la al doilea tur, la două ore de la deschiderea urnelor, județul se află pe locul 13, din punct de vedere al celor care au trecut pe la secții.

Astfel, la ora 9.00, aproximativ 20.000 de persoane votaseră în cele 455 de secții din județ, ceea ce inseamna 3,3% din cei inscriși pe liste, situând Brașovul pe locul 13, față de un loc în Top 10, cum a fost la primul tur.



519.538 de braşoveni cu drept de vot sunt aşteptaţi la urne azi, pentru a alege preşedintele României, în al doilea tur de scrutin. Cele două optiuni sunt Klaus Iohannis (PNL) si Viorica Dăncilă (PSD).

Pentru aceste alegeri, în judeţul Braşov au fost amenajate 455 de secţii de vot în județ, dintre care 182 în municipiul Braşov și vor fi puse la dispoziţia preşedinţilor de secţii un număr de 571.540 de buletine de vot.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.