Kaufland lângă LIDL, în cartierul Tractorul din Brașov

Cartierul Tractorul din Brașov a devenit una dintre principalele ținte ale lanțurilor de magazine. Astfel, după Centrul Comercial Coresi și LIDL, în această zonă a orașului ar putea apărea și un magazin Kaufland. Documentați a aferentă acestei investiții a fost avizată  de Comisia de Circulație a Municipiului Brașov, solicitarea fiind depusă de Cosmun West Timișoara, care se ocupă de implementarea investițiilor lanțului de magazine Kaufland. 

 Potrivit documentației avizate de Comisia de Circulație, clădirea noului  hipermarket va fi construită pe strada Turnului nr. 1, la câțiva metri de magazinul LIDL. Imobilul va avea parter și două etaje, dintre care al doilea parția.  De asemenea, lângă noul magazin se va construi un container imbiss-grill (unde se pregătesc produse la grătar). În exteriorul magazinului vor fi amenajate spații verzi, căi de acces, o parcare, și alte spații necesare funcționării hipermarketului. 

Acesta nu este singurul spațiu comercial ce se va construi în cartierul Tractorul. Astfel, la intersecția străzilor 13 Decembrie și Nicolae Labiș se va construi un magazin LIDL. Totodată, conform documentațiilor urbanistice, pe strada 13 Decembrie, vis – a – vis de Complexul Comercial Coresi se pot construi spații comerciale. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.