Primăria Braşov deschide şi al şaselea centru de carantină. Numărul celor obligaţi să stea în carantină instituţionalizată a ajuns la 240, iar situaţia se anunţă şi mai complicată

Primăria Brașov ia în calcul deschiderea celui de al a șaselea centru de carantină din municipiu, având în vedere creşterea rapidă a numărului de persoane care revin din străinătate, din zone „roşii”.

„Având în vedere numărul persoanelor care au fost internate în centrele de carantină în ultima perioadă, inclusiv de ieri până astăzi, a celor care sunt externați din aceste centre, precum și numărul celor care sunt anuntați că vin de la vamă și de la aeroporturile din București și Cluj, am început demersurile pentru deschiderea celui de al șaselea centru, astfel încât să fim pregătiți pentru acest aflux. Este o situație grea și care devine, de la o zi la alta, tot mai complicată”, precizează primarul George Scripcaru.

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, valabile duminică la ora 13.00, în judeţ 240 de persoane se află în carantină, iar 4.046 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.