Site icon

Bătăușii de la Crizbav vor sta 30 de zile în arest. Inculpaţii nu au furnizat declaraţii dar au contestat decizia

Capura video

Cele 9 persone implicate direct în bătaia cruntă din Crizbav, care s-a lăsat şi cu un omor, au fost reținute, iar propunerea procurorilor, de arest preventiv pentru 30 de zile, a fost aprobată aseară târziu, de judecătorul de drepturi de la Tribunalul Brașov. 

 „A fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru o durata de 30 de zile. Inculpații nu au furnizat declarații. Au formulat contestații împotriva încheierii de ședința”, a comunicat Gabriela Ciolacu, preşedintele Tribunalului Braşov.

În acest caz sunt implicaţi opt bărbaţi şi o femeie, care sâmbătă s-au luat la bătaie după un confict domestic ce a degenerat (Detalii AICI, despre starea de fapt reţinută de instanţă)

Din primele date, se pare că victima, un bărbat de 31 este şi cel de la care a pornit conflictul. El s-a dus la locuinţa unei femei cu care a avut legătură în trecut. Înfuriate peste măsură, rudele acesteia s-au înarmat cu bâte, topoare şi alte „arme de casă” şi au pornit spre zona în care locuieşte familia rivală, a bărbatului. Întâlnirea a avut loc în drum, unde s-a lăsat cu garduri rupte, geamuri sparte şi teroare. 

Pentru a scăpa din acest clinci, victima a încercat să fugă însă a fost prinsă din urmă de rivali şi lovită de mai multe ori cu bâtele, fără a avea vreo şansă de a scăpa. 

Deşi cei implicaţi direct în acest scandal au fost reţinuţi pentru 30 de zile, există în continuare riscul ca scandalul să reapară, în Crizbav. Pentru a preîntâmpina riscul autorităţile au trimis în zonă echipe mixte de jandarmi şi poliţişt, care patrulează prin localitate. 

 

Exit mobile version