Încă o grădiniță din Brașov și-a suspendat activitatea din cauza cazurilor de COVID-19

Activitatea didactică de la Grădiniţa nr. 3B a fost suspendată printr-o decizie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, ca urmare a depistării mai multor cazuri de COVID-19 în rândul cadrelor didactice. 

Grădiniţa, aflată pe strada Carierei nr. 15 şi arondată Grădiniței nr. 3, îşi va trece în online activitatea de învăţământ, pe perioada de suspendare a cursurilor fizice. De această decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență sunt afectați 40 de copii, din două grupe. 

Potrivit datelor prezentate de Instituţia Prefectului, la unitatea de învăţământ de pe strada Carierei două cadre didactice şi o îngrijitoare au fost confirmate cu COVID-19.

Per total, de la începerea școlii și până în acest moment, 96 de cadre didactice din învăţământul braşovean au fost confirmate cu COVID-19. Datele puse la dispoziţie de Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov arată că până la acest moment, infecţia cu SARS-CoV-2 a fost confirmată şi în rândul a 96 de elevi, astfel că, în prezent 95 de clase care ar trebui să aibă cursuri cu prezenţă fizică, funcţionează în online din cauza îmbolnăvirilor. Dintre acestea, patru sunt grupe ale Grădiniţei cu program prelungit nr. 1 din municipiul Braşov, 4 sunt grupe ale Grădiniţei Disney şi şapte sunt clase sau grupe din localitatea Dăişoara.

Ieri, 414 elevi erau acasă, ca urmare a solicitării scrise de a urma online cursurile. Lor li se adaugă şi 83 de profesori care au făcut cereri similare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.