Un liceu din judeţul Braşov şi-a suspendat activitatea cu prezenţă fizică din cauza COVID-19

Liceul „Șt. O. Iosif” din Rupea îşi suspendă de azi activitatea cu prezenţă fizică la clase şi mută activitatea în online, din cauza unor infecţii cu SARS-CoV-2 depistate în unitatea de învăţământ. Potrivit Instituţiei Prefectului, este vorba despre  cinci cadre didactice confirmate COVID-19 și de patru elevi,  din patru clase diferite. 

În acest context, Comitwtul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a aprobat propunerea de suspendare a activităţii cu prezenţă fizică, pentru o perioadă de 14 zile, procesul didactic urmând să se desfăşoare în continuare, în sistem online. 

Reluarea cursurilor care presupun prezența fizică în Liceul „Șt. O. Iosif” Rupea, jud.Brașov, cu sediul pe str. Cetății, nr.115,  se va dispune prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, la propunerea conducerii unității de învățământ, cu avizul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și al Direcției de Sănătate Publică a județului Brașov, a anunţat Instituţia Prefectului.

La Liceul „St. O. Iosif” din Rupea funcţionează anual cu un număr cuprins între 17 și 20 de clase. Aceasta este a treia unitate de învăţământ din judeţul Braşov, care îşi suspendă activitatea, din cauza cazurilor de COVID-19 confirmate.

O grădiniţă din Braşov îşi suspendă activitatea cu prezenţă fizică, din cauza COVID-19

Primele care au trecut activitatea didactică în online au fost două grădiniţe din municipiul Braşov – Grădiniţa nr. 13 şi Grădiniţa nr. 3B. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.