Investiție anti-COVID la Ghimbav: Primăria cumpără un aparat care nu te lasă să intri în instituție dacă nu ai mască. Dispozitivul te și dezinfectează din cap până-n picioare

Primăria Ghimbav a lansat o licitație cu o valoare estimată de 331.000 de lei cu tot cu TVA pentru pentru achiziționarea unui aparat cu un „sistem smart”, care se va ocupa de „triajul epidemiologic” la intrarea în instituție și va pulveriza dezinfectant, astfel că vizitatorii și funcționarii vor trece printr-o „ceață dezinfectantă”. 

Conform anunțului licitației, aparatul va măsura temperatura persoanelor care în instituție și va face o scanare facială a celor care intră în instituție. Dacă va încerca să intre o persoană care are o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius sau una care nu are mască, aparatul va emite un semnal sonor. În cazul îi care persoana trece de acest filtru, aparatul va activa funcția de distribuire a gelului dezinfectant pentru mâini. De asemenea aparatul va pulveriza o substanță dezinfectantă, astfel că persoana va trece printr-o „ceață”. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.