Castelul Bran deschide un centru de vaccinare la Vama Medievală. Cei care se imunizează aici vor avea acces gratuit la Expoziția cu instrumente medievale de tortură

De mâine, și Castelul Bran va găzdui un maraton de vaccinare cu doze Pfizer BioNTech. Maratonul va avea loc în perioada weekend-urilor, timp de o lună, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.
          
Spațiul destinat vaccinării beneficiază de flux unidirecțional și este structurat astfel: camera de așteptare, cameră recepție / înregistrare, cameră vaccinare, camera observație post vaccinare, cameră personal medical. Acesta va fi dezinfectat periodic cu lămpi UV și nebulizator, anunță administrația Domeniului Bran. 

De vaccinare se va ocupa o echipă medicală mobilă, care îi va primi pe cei interesați de imunizare, fără programare. Este asigurată, de asemenea, parcare gratuită pentru beneficiari, în imediata vecinătate a imobilului.

Orarul de funcționare al centrului este după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00. 
       
„Inițiativa a apărut ca urmare a intenției guvernului de a deschide centre de vaccinare în unități private și, totodată, în întâmpinarea perioadei în care deplasările între regiuni vor deveni mai frecvente, fapt ce va genera o creștere a numărului de vizitatori la Castelul Bran și la pensiunile din localitate. Acțiunea se adresează atât membrilor comunității și echipei Castelului Bran, însă mai ales turiștilor români care vizitează monumentul istoric sau sunt cazați în zonă. În cazul înregistrării unor cifre semnificative, perioada de desfășurare a maratoanelor se va prelungi până la 3 luni”, spun organizatorii maratonului.
        
Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov.
 
Toți beneficiarii vor primi “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și, în cazul în care vor opta și pentru vizita la Castel, vor avea acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură.
 
Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0268237700 sau la adresa de email office@bran-castle.com

1 Trackback / Pingback

  1. Castelul Bran deschide un centru de vaccinare la Vama Medievală. Cei care se imunizează aici vor avea acces gratuit la Expoziția cu instrumente medievale de tortură – My Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.