Dr. Valeriu Gheorghiță participă azi, la Bran, la maratonul de vaccinare de la Vama Medievală

În al dilea weekend din această lună, în care, Domeniul Bran găzduiește un maraton de vaccinare destinat turiștilor, în localitatea brașoveană va fi prezent și coordonatorul național al campaniei, dr. Valeriu Gheorghiță. De la ora 11.00, acesta este la Vama Medievală, unde este amenajat centrul de vaccinare și ajută la această campanie, alături de alți medici. 

Weekendul trecut, la Castelul Bran au fost vaccinate peste 250 de persoane, printre care circa 20 de turiști străini spanioli, italieni, germani, doi americani cu rezidență în România și un mexican cu rezidență în Germania. 

La centrul de vaccinare de la Domeniul Bran se pot imuniza atât cetățeni din statele membre UE cât și cetățeni străini extracomunitari, cu drept de ședere în România. 

Campania de vaccinare la Castelul Bran se derulează pe tot parcursul lunii mai, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Cei care se vaccinează aici vor primi câte o diplomă ”Vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu instrumente medievale de tortură, dacă vor dori să viziteze Castelul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.