Compania Apa prelungeşte lucrările la reţeaua de canalizare de pe str. Neagoe Basarab. Traficul este restricţionat

Termenul de finalizare a lucrărilor de intervenție la rețelele de canalizare de pe strada Neagoe Basarab din Brașov va fi prelungit până în data de 20 iulie 2021 din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a gradului mare de dificultate a lucrărilor și a numărului mare de  intervenții neprevăzute. Anunțul a fost făcut azi de Compania Apa Brașov. 

O parte din lucrări au fost finalizate. Este vorba despre cele destinate imobilelor  cuprinse între numerele 25 – 31 de pe strada Neagoe Basarab, inclusiv branșamentele la noua conductă, după cum a precizat reprezentantul Companiei, Cristian Stoian. 

 

 

„Reamintim locuitorilor din zonă, dar și conducătorilor auto că strada este blocată între orele 7.00 – 19.00, iar accesul dinspre Pictor Pop va fi permis doar riveranilor, până la finalizarea lucrărilor. Locuințele din zonă beneficiază de vidanjare permanentă pe perioada desfășurării lucrărilor”, a transmis Compania Apa Braşov.

Reamintim că lucrările pe strada Neagoe Basarab au inceput pe 15 iunie şi erau programate să se finalizeze pe 6 iulie. Ele vizau înlocuirea conductei de canalizare, pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, în contextul în care reţeaua este una veche, realizată la începutul anilor 1950 şi care începuse să aibă tot mai des avarii.

Lucrările sunt cu atât mai necesare cu cât în zona imobilelor cu nr. 25 – 27, tronsonul de canalizare se prăbuşise luna trecută, pe o distanță de aproximativ 20 metri liniari, iar surparea a continuat până la intervenţiile de urgenţă pentru securizarea zonei.

Investiția la reţeaua de canalizare de pe strada Neagoe Basarab este realizată de Compania Apa din fonduri proprii și are o valoare de aproximativ 602.900 de lei, fără TVA. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.