Incendiu, pe Valea Prahovei, la un vagon cu bezină. Trenul se îndrepta spre Brașov

Foto arhiva

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la un vagon cisternă încărcat cu 56 de tone de benzină al unei garnituri formate dintr-un total de 22 de vagoane, traficul feroviar între Buşteni şi Azuga fiind blocat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost anunțat la 4.43. La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă. Vagonul cisternă afectat este încărcat cu 56 tone de benzină. Acesta a fost decuplat de restul garniturii care are în total 22 vagoane (18 vagoane cu motorină şi 4 vagoane cu benzină), la faţa locului fiind aşteptată o drezină pentru scoaterea liniei de sub tensiune. 

ISU Prahova intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijin acţionează şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Breaza. 

Traficul feroviar între Buşteni şi Azuga a fost blocat, iar linia a fost decuplată de la curentul electric, precizează ISU Prahova. Garnitura carre transporta combustibil se îndrepta spre gara Dârste din Brașov. 

foto: Arhiva

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.