Incendiu violent la locomotiva unui tren Brașov – București. 200 de călători au fost evacuați

Un incendiu violent a cuprins o locomotivă în gara din localitatea prahoveană Buda, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova. Primele informații arată că este vorba despre trenul care circula pe ruta Brașov – București, iar 200 de călători au fost evacuați.



UPDATE ORA 17.26 – Incendiul izbucnit, miercuri, la o locomotivă a unui tren InterRegio în gara Buda a fost lichidat, iar nimeni nu a fost rănit, informează ISU Prahova.  Trenul InterRegio avea trei vagoane.  „Călătorii au fost transbordaţi în alte două trenuri care au plecat la destinaţie“, precizează ISU Prahova.

**

Potrivit ISU Prahova, citat de Mediafax, cu puțin înainte de înainte de ora 17.00, incendiul a cuprins locomotiva unui tren cu trei vagoane care circula pe ruta Brașov-Bucuresti. 

„La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la compartimentul compresor. Preventiv, au fost evacuați aproximativ 200 de călători, care sunt în afara oricărui pericol”, a transmis ISU Prahova, scrie Mediafax. 

Trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD au fost trimise la locul intervenției. Primele informații arată că nu sunt victime.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.