Site icon

Grădina cu plante aromatice din Piața Unirii are zilele numărate. Primăria Brașov vrea să o mute

Grădina urbană din Piața Unirii, amenajată cu ajutorul unor plăci de OSB prin proiectul „Food Wave” implementat de Asociația Metropolitană Brașov va fi mutată. Anunțul a fost făcut de primarul Brașovului, Allen Coliban, în timpul ședinței de plen a Consiliului Local din 29 iunie.

„Luând act de mai multe remarci, am discutat cu partenerii noștri oportunitatea reamplasării acelei construcții temporare”, a  spus primarul. 

Declarația a fost făcută în contextul în care a fost întrebat de ce a retras de pe ordinea de zi a ședinței proiectul de hotărâre privind aprobarea parteneriatului dintre Primăria Brașov și Asociația Metropolitană Brașov pentru implementarea proiectului „Food Wave”. În afara anunțului privind mutarea grădinii, edilul nu a dat mai multe detalii, preferând să spună: „Conform Codului Administrativ, vă voi da răspunsul în scris”. 

Grădina urbană cu plante aromatice a fost amenajată în Piața Unirii în 17 iunie, de către voluntari din mai multe state europene: 

Primăria Brașov va uda plantele armoatice din grădina urbană din Piața Unirii. Protocolul va fi supus aprobării Consiliului Local în 29 iunie

 

Exit mobile version