Primăria Brașov va uda plantele armoatice din grădina urbană din Piața Unirii. Protocolul va fi supus aprobării Consiliului Local în 29 iunie

Consilierii locali brașoveni vor dezbate în ședința de plen din 29 iunie un proiect de hotărâre privind aprobarea unui protocol între Primăria Brșaov și Agenția Metropolitană Brașov pentru implementarea proiectului „Food Wave”, finanțat din fonduri nerambursabile.

Prin acest proiect, a fost amenajată deja grădina urbană din Piața Unirii, iar prin protocolul ce va fi supus aprobării aleșilor locali se va da dreptul agenției să ocupe domeniul public. 

Tot în textul protocolului se arată că, prin Serviciul de Spații Verzi, Primăria Brașov se obligă să ude plantele din grădina din Piața Unirii, o dată la două zile sau o dată pe zi în zilele toride, dar și să curețe plantele de frunze uscate. 

În grădina urbană din Piața Unirii au fost sădite plante aromatice cu ajutorul voluntarilor din mai multe țări europene implicați în proiectul „Food Wave”. Grădina a fost inaugurată în 17 iunie și a fost amenajată după un concept preluat din Milano. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.