David Popovici înoată azi la 400 m, pentru o nouă performanță la Campionatele Europene

David Popovici, medaliat cu aur la Campionatele Europene de Natație seniori de la Roma în probele de 100 și 200 m liber, intră în bazin miercuri, în serii, pentru proba de 400 m liber.

Popovici va participa, de la ora 10:27 (ora României), în serii. Românul va concura în prima serie dintr-un total de cinci.

Finala este programată la ora 19:53. Evoluția lui David Popovici la 400 m liber poate fi urmărita în direct pe TVR1.
 
**
UPDATE – 1045
 
David Popovici a dominat prima serie de calificare pentru finala probei de 400 m liber, iar timpul reușit a fost suficient pentru a ajunge în finala care va avea loc miercuri, de la ora 19:53. Cu acest timp, David a câștigat fără emoții o serie în care a avut doar doi adversari. 
 
În total au fost cinci serii (38 de sportivi), iar cei mai rapizi opt înotători au bifat calificarea în finala probei. Timpul lui Popovici este al patrulea din finală. 
 
**

David Popovici, campion mondial și european la 100 și 200 m liber

​David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, luni, ​la Campionatul European de Natație de la Roma, după ce a reușit să își îmbunătățească recordul mondial de juniori.

Sportivul nostru a repetat astfel performanța de la Budapesta (la Campionatul Mondial de Natație seniori), când a reușit dubla 100-200 m liber.

Record după record. David Popovici, medalie de aur la Campionatele Europene de Natație de la Roma

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.