Consiliul Județean Brașov a găsit calea simplă pentru Programul „Cornul și laptele”: a actualizat licitația lansată în luna iulie

După ce Guvernul României a aprobat majorarea lactatelor, legumelor și produselor de panificație din cadrul Programului Cornul și laptele, Consiliul Județean Brașov a găsit a continua procedura de achiziție, lansată încă din 19 iulie. 

Astfel, în 12 august, administrația județeană actualizat valorile estimate ale contractelor printr-o erată anunțul de participare la licitația electronică, astfel că firmele interesate își pot actualiza ofertele în conformitate cu noile prevederi legale. 

Conform eratei la anunțul licitației, noua valoare estimată a contractului pentru furnizarea produselor incluse în Programul Cornul și Laptele a crescut de la 8.047.022 lei la 9.141.945 lei. Licitația este împărțită pe mai multe loturi, în funcție de produse și de zonele în care se vor livra produsele. 

Termen de depunere a ofertelor: 24 august 

Pe de altă parte, nu a fost prelungit termenul de depunere a ofertelor, așa cum ceruse o firmă, reprezentanții administrației județene apreciind că 12 zile sunt suficiente pentru actualizarea ofertelor. În aceste condiții, companiile interesate de acest contract pot depune ofertele până în 24 august, după care dosarele vor intra în evaluare.  

Consiliul Județean Brașov se ocupă de implementarea Programului „Cornul și laptele” în toate localitățile județului, cu excepția municipiului Brașov (unde programul este derulat de primărie). Spre deosebire de Consiliul Județean, Primăria Brașov nu a lansat licitația pentru „corn și lapte”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.