Trotinetele electrice de închiriat au reapărut în Brașov

După o pauză de câteva luni, în Brașov au reapărut trotinete de închiriat. Deocamdată, sunt disponibile doar cele ale operatorului Bolt, care a obținut acordul primăriei pentru amplasarea acestor vehicule. 

„Bolt a obținut acordul pentru amplasarea de trotinete electrice în 44 de puncte până în 5 mai, când le expiră actualul acord. Pentru a putea închiria trotinete și după această dată, operatorul va trebui să depună documentația pentru prelungirea acordului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea. 

Pe de altă parte, el a precizat o solicitare pentru amplasare de trotinete electrice în oraș a depus și firma Lime, însă dosarul nu este complet. 

Reamintim că anul trecut, cei doi operatori au avut în Brașov 1.400 de trotinete electrice de închiriat, iar prezența lor pe trotuare sau pe străzi i-a nemulțumit pe mulți brașoveni. De multe ori, cu aceste trotinete se circula pe trotuar cu viteză mare, iar după ce își terminau cursa, cei care le închiriau „le aruncau” pe unde apucau. De asemenea, cei care mergeau cu trotinetele afectau și traficul rutier, pentru că ignorau unele reguli de circulație. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.