Subprefectul Brașovului Lucian Pătrașcu cere investiții ample la Pavilioanele Mârzescu și Astra. Cele două pavilioane au fost ignorate mulți ani

Brașovenii care au ghinionul să ajungă la spitalele Astra sau Mârzescu din Municipiul Brașov văd cu ochii lor starea deplorabilă în care se află acestea, susține subprefectul Brașovului, Lucian Pătrașcu, președinte al Organizației Municipale Brașov a PSD.

Faptul că încă nu am trăit vreo tragedie în aceste spitale se datorează exclusiv celor care lucrează în aceste locații, cărora țin să le mulțumesc pentru gradul de implicarea de care dau dovadă. Nu există informații publice despre renovări recente ale acestor spitale. Am căutat date despre ultimele investiții pentru renovarea spitalelor Astra și Mârzescu, dar nu am găsit decât bugete pentru reparații. Ceea ce este posibil să însemne că aceste spitale au fost ocolite de investiții mari în ultimii 30 de ani”, a declarat Pătrașcu.

El a amintit că cele două pavilioane, Astra și Mârzescu, sunt administrate de către Consiliul Județean Brașov, condus de PNL, iar pentru realizarea lucrărilor ar fi putut fi obținute fonduri.

„Mai  mult, din cauza totalei inconștiențe a administrației publice locale condusă de USR, nu avem nici Spital Regional și nici Spital de Pneumoftiziologie. Bani pentru investiții există! În schimb nu există interes real pentru sănătatea brașovenilor”, a încheiat Lucian Pătrașcu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.