Căminul Școlii Profesionale Duale Kronstadt Brașov, aproape de deschidere. Lucrările ar fi trebuit să fie gata în anul 2022

După patru ani de lucrări, căminul Școlii Profesionale Kronstadt Brașov a fost terminat, iar în toamnă va fi deschis. Potrivit bzb.ro, conducerea societății a anunțat recepția lucrărilor a fost făcută, iar în această perioadă este în derulare procedura de autorizare. Estimarea conducerii școlii este că din toamnă în cămin vor fi cazați elevii.

Lucrările la acest cămin au început în anul 2020, iar potrivit contractului ar fi trebuit să fie gata în toamna anului 2022, termen care nu a fost respectat. În anul 2022, primarul Brașovului, Allen Coliban, anunța că lucrările vor fi gata în cursul anului 2023, dat nici acest termen nu a fost respectat.

Căminul are 10 niveluri (parter şi 9 etaje), 80 de camere şi va asigura cazarea pentru 306 elevi. Lucrările sunt realizate de SC Atlant Buliding SRL Braşov, termenul de execuţie fiind de 24 de luni (începând din luna septembrie a anului 2020). Investiţia are valoarea de 20.152.714,02 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată de la bugetul local.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.