Candidat la Primăria municipiului Braşov, reţinut pentru ultraj. Ar fi ameninţat-o pe preşedinta Biroului Electoral Judeţean

Un candidat la Primăria municipiului Braşov a fost reţinut pentru ultraj, a confirmat purtătorul de cuvânt al parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Radu Nastac.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre candidatul independent Dogar Nicolae Florin, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică şi pe numele cărua s-a emis un ordin de reţinere.

„Confirmam retinerea unui candidat la alegerile locale din mun. Braşov în legatura cu o acuzaţie de ultraj. Informatii suplimentare la un moment ulterior”, a transmis Radu Nastac.

De precizat este faptul că această reţinere vine după ce în acest weekend, afişe electorale cu independentul Dogar Nicolae Florin au apărut pe refugiile RATBV din mai multe staţii din municipiul Braşov, deşi acestea nu erau marcate ca zone oficiale de afişaj, dar şi în contextul în care campania electorală s-a închis legal la finalul zilei de sâmbătă.

Reţinerea vine după ce candidatul ar fi ameninţat-o pe preşedinta Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Nicoleta Constantinescu, prin intermediul unui e-mail.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.