Cei mai buni absolvenți de la Colegiul Național „Radu Negru” din Făgăraș au ales să rămână în țară. Unul dintre ei vrea să urmeze cursurile Universității Transilvania Brașov

Colegiul Național „Radu Negru” din Făgăraș și-a premiat în 4 iunie cei trei șefi de promoție, relatează Buna Ziua Făgăraș . Cei trei sunt Ecaterina Jitaru și Ana-Maria Polmolea din clasa a XII-a A și Matei Steavu din clasa a XII-a B, fiecare dintre ei având media media generală 9,97. Pe lângă disțincții, elevii au primit și suma de 300 de dolari, reprezentând PREMIUL COMANICIU, care este acordat anual elevilor din cadrul unității de învățământ.

Spre deosebire de anii anteriori, șefii de promoție alegeau să își continue studiile în străinătate, în 2024, în premieră, toți cei trei vor să se înscrie la universități din România.

Astfel, Ecaterina Jitaru își dorește să studieze la Facultatea de Fizică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Ana-Maria Polmolea își dorește să urmeze studiile Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică de la Politehnica București.

Matei Steavu intenționează să studieze la Facultatea de Inginerie electrică și știința calculatoarelor din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.