Mihai Costel (PSD): Alianța 3 grame, USR-PMP, cronica unui eșec anunțat

Alianța viitorului incert pentru Brașov, cu un slogan de unitate copiat parcă la indigo, probabil din lipsă de inspirație, din campania PSD din 2020 – „Uniți pentru Brașov” – nu este cu nimic mai mult decât un simplu vehicul electoral, susține candidatul PSD pentru Consiliul Local Brașov, Mihai Costel.
 
„Alianța USR și alții este greu de digerat pentru cei care încă au rămas fideli principiilor popularilor europeni, unde familia și valorile creștine joacă un rol foarte important. Prezența PMP-ului în această alianță, chiar dacă doar cu sigla, ar trebui să îi pună serios pe gânduri pe cei care au simpatizat cu această formațiune politică pe care eu am reprezentat-o la nivel local.


Este o prezență doar de siglă, pentru că majoritatea oamenilor alături de care am format PMP Brașov în trecut, sunt astăzi alături de mine și de Lucian Patrașcu, în PSD. Pentru că noi ne-am regăsit într-o echipă dinamică care pune pe primul loc oamenii și care promovează valorile sănătoase de care societatea brașoveană are nevoie. Partidele golite de conținut s-au încolonat în spatele celor care au refuzat să jure cu mâna pe Biblie când au depus jurământul. Mă întreb cum văd acești oameni programul manifest al unei alianțe sortite eșecului, când o idee de temelie este legalizarea consumului de droguri și a deținerii canabisului în limita a 3 grame.  

“Alianța 3 grame” trebuie oprită duminică, prin vot! De aceea, îndemnul meu pentru cei care cred în valorile creștine, în familie și în libertate este să îi taxeze prin vot pe cei care s-au făcut preș în fața unor oameni pentru care aceste valori sunt doar la categoria opțional!
 Vă chem pe toți alături de candidații noștri: Lucian Patrașcu, Președintele Consiliului Județean și George Scripcaru, Primarul Municipiului Brașov”,
a declarat Mihai Costel.

CMF 21240002

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.