Senator Marius – Alexandru Dunca, Președintele Organizației Județene Brașov a PSD – „Duminică, VOTEAZĂ ROMÂNEȘTE. Pe 9 iunie, oriunde te-ai afla, pune ștampila pe cei trei trandafiri!”

Pe 9 iunie, românii sunt chemați la urne pentru a alege viitorii primari, președinții Consiliilor Județene, consilierii locali și pe cei județeni. Totodată, ei sunt chemați la urne și pentru alegerile europarlamentare, alegeri în urma cărora noi, românii, vom trimite la Bruxelles, la Parlamentul European, reprezentanți care să ne apere interesele și să promoveze valorile noastre la nivel european.


„În Județul Brașov, pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean, din partea Partidului Social Democrat (PSD) candidează Lucian Patrașcu. El este pregătit să aducă schimbarea necesară pentru dezvoltarea județului nostru. Lucian Patrașcu este un lider dedicat, cu o viziune clară pentru viitorul Brașovului”, a transmis Marius – Alexandru Dunca, președintele Organizației Județene PSD Brașov.


Lucian Patrașcu are un plan ambițios și bine structurat, axat pe câteva direcții strategice esențiale, primordiale fiind investițiile în sănătate, în modernizarea spitalelor din subordinea Consiliului Județean Brașov, investițiile în infrastructura rutieră județeană, implementarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor și atragerea investiților de mare calibru în județ. De asemenea sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii și crearea un mediu favorabil pentru afaceri, astfel încât să crească numărul locurilor de muncă bine plătite, sunt alte priorități. Totodată, va investi și în dezvoltarea turismului și în implementarea de politici de incluziune socială.


„Lucian Patrașcu este cel care va aduce SCHIMBARE PENTRU DEZVOLTARE! Județul Brașov are nevoie de un Președinte al Consiliului Județean capabil să transforme provocările în oportunități. Sub conducerea sa, Județul Brașovul va cunoaște o nouă eră de progres și prosperitate”, a adăugat senatorul.


Realizările primarilor PSD din localitățile Codlea, Făgăraș, Săcele și Zărnești, precum și din toate comunele cu administrație PSD, demonstrează angajamentul și capacitatea echipei social-democrate de a transforma comunitățile locale prin proiecte concrete și durabile.

„Fie că vorbim despre investiții în sănătate, în unități medicale, unele dintre ele, cum este Spitalul Municipal Codlea, oferind servicii la standarde europene, sau de investiții în infrastructură, reabilitare urbană, educație, implementarea de programe sociale pentru sprijinirea categoriilor vulnerabile, administrațiile PSD din Județul Brașov fac performanță. În continuare, ne angajăm să amplificăm aceste eforturi. Cu o viziune clară și un plan detaliat, suntem pregătiți să dezvoltăm toate comunitățile Județului Brașov”, a conchis Dunca.


Acesta a mai adăugat:

„Pe lista de candidați la alegerile pentru Parlamentul European se află și colega noastră, Roxana Mînzatu, secretar de stat, specialist în fonduri europene. Roxana Mînzatu are o vastă experiență în gestionarea și atragerea fondurilor europene, o competență esențială pentru reprezentarea intereselor României la Bruxelles. Expertiza sa în fonduri europene îi conferă o înțelegere profundă a mecanismelor de finanțare europeană și a modului în care acestea pot fi utilizate pentru a stimula creșterea economică și dezvoltarea durabilă în țara noastră.
Pe 9 iunie, oriunde te-ai afla, pune ștampila pe cei trei trandafiri și susține toți candidații PSD. Votul tău contează pentru viitorul nostru comun!”

1 Trackback / Pingback

  1. Senator Marius – Alexandru Dunca, Președintele Organizației Județene Brașov a PSD – „Duminică, VOTEAZĂ ROMÂNEȘTE. Pe 9 iunie, oriunde te-ai afla, pune ștampila pe cei trei trandafiri!” - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.