Elena Lasconi, candidata USR pentru alegerile prezidențiale, este convinsă că va intra în turul al doilea: „Spre deosebire de ceilalți candidați, am coborât acolo unde politicienii se feresc să coboare, acolo unde e durere, acolo unde e violență domestică, acolo unde este sărăcie.”

Elena Lasconi, președinte USR și candidată la alegerile prezidențiale din acest an, își dorește o Românie prosperă, sigură și liberă. Un stat care să-și respecte cu adevărat cetățenii. Ea crede că prea mulți români au fost goniți din țara lor, România, de guvernele comasate sau ne-comasate PSD și PNL. Ei n-au plecat din lipsă de patriotism, au fost obligați să ia calea străinătății de o clasă politică lacomă, care i-a împovărat ca să-și dea privilegii cu nemiluita.

Elena Lasconi este convinsă că va intra în turul al doilea pentru că românii vor politicieni cărora să le pese de nevoile lor:

„Spre deosebire de ceilalți contracandidați, eu am bătut țara. Spre deosebire de ceilalți candidați, am coborât acolo unde politicienii se feresc să coboare, acolo unde e durere, acolo unde într-o cameră poate dorm 7 sau 8 oameni, acolo unde e violență domestică, acolo unde este sărăcie. Fac apel la români, pentru că ei sunt foarte inteligenți și ne arată de fiecare dată la alegeri, să nu mai voteze costume goale, ci să voteze oameni care vor să facă ceva pentru țara asta. E incredibil că suntem din ce în ce mai rău, avem probleme din ce în ce mai mari.”

România merită un viitor mai bun. De aceea, Elena Lasconi le propune românilor să-și unească forțele pentru o țară care să evolueze în bine și care să nu pice în capcanele întinse de partidele comasate PSD și PNL, care fac tot felul de strategii de guvernare pe foarte mulți ani.

„Mă așteaptă un drum foarte greu, dar toată viața mea am ales drumul greu. Am ales acest drum din sentimentul de iubire: iubesc România cu toată ființa mea. Am spus de pe 10 iunie, când am văzut acea hartă roșie, că anul 2024 este anul în care putem să îngropăm democrația din România sau putem să o salvăm. Eu sunt sigură că fiecare român de bună credință își dorește asta. Împreună vom salva democrația din România.” a declarat Elena Lasconi.

Angajamentul Elenei Lasconi și al USR în fața românilor are la bază apărarea democrației și statul de drept, venituri decente pentru românii care muncesc cinstit, un sistem de educație care să pregătească cu adevărat elevii pentru viața reală, un sistem de sănătate în care pacientul este tratat cu grijă și respect, consolidarea apartenenței la NATO și UE.

Elena Lasconi, președinta USR, a fost desemnată candidata USR pentru alegerile prezidențiale cu 94,31% din voturile a circa 600 de delegați prezenți la Congresul extraordinar al partidului.

Elena Lasconi, recent aleasă președinta USR prin vot electronic exprimat de toți membrii partidului, este primarul USR al Municipiului Câmpulung Muscel din anul 2020. Elena Lasconi are 52 de ani, este de profesie economist și, înainte de a intra în politică, a avut o carieră de succes, de 25 de ani, în televiziune. În primul mandat de primar, Elena Lasconi a obținut peste 100 de milioane de lei din PNRR pentru proiecte de dezvoltare în Câmpulung, iar proiectele demarate au depășit 400 de milioane de lei, sumă care a reprezentat bugetul orașului pe 40 de ani. La alegerile din 9 iunie, a câștigat un al doilea mandat cu peste 70% din voturi.

Peste 35.000 de români au aderat la grupul de sprijin pentru Elena Lasconi

Pe o rețea socială a fost creat grupul „Elena Lasconi, președinta tuturor românilor!” care a ajuns la 35.900 de români care susțin candidatura Elenei Lasconi la alegerile prezidențiale din toamnă. Invităm toți cetățenii din județul Brașov care își doresc un președinte harnic, care să îi reprezinte pe toți românii și care să se lupte pentru interesele lor, să se alăture grupului: https://www.facebook.com/groups/242159430941066

La Brașov, USR continuă lupta începută în 2016 împotriva mafiei comasate PSD-PNL

Irineu Darău, președintele filialei județene USR Brașov:

„Garantez că noi, ca organizație, vom continua munca și vom continua lupta cu acest sistem comasat, care nu reprezintă altceva decât un monopol pus de PSD și PNL pe democrație, începând cu alegerile pentru primar într-un singur tur și până la comasarea alegerilor, coalizarea celor două partide, liste comune și candidat comun la Primărie. Orice s-ar întâmpla și orice presiuni s-ar pune vom continua să susținem aceleași valori pentru care am intrat în politică. Zeci de mii de oameni la nivel local și județean oamenii susțin aceste valori și suntem datori să îi reprezentăm pe acești oameni. Credem în politica onestă și vom continua pe acest drum.”

Allen Coliban, primarul Brașovului:

„Este de datoria noastră ca, atât în USR, cât și în structurile legislative și executive ale statului, să ducem oameni preocupați de binele comun al românilor. Sunt convins că, la alegerile de la finalul anului, românii și brașovenii vor alege să voteze atât la parlamentare, cât și la prezidențiale, acei candidați care au demonstrat că sunt capabili să-și pună toată priceperea în slujba binelui comun și nu în cea a intereselor meschine personale și de grup.”

(*Articol al USR Brașov)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.