Fly Lili a explicat de ce și-a anulat zborurile de la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Un motiv: criza globală

Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav are ghinion și cu operatorul Fly Lili, care, după câteva zile de la primul zbor a anunțat că a anulat sau reprogramat mai multe curse. Motivul invocat de operator: criza globală din industria aviatică și lipsa resursei umane.

„Din acest motiv, introducerea în AOC a aeronavelor durează mai mult decât am estimat. De la momentul deciziei de a lansa zborurile regulate, întreaga noastră echipă de specialiști a depus eforturi foarte mari pentru a avea aeronavele apte de zbor, dar acest lucru nu a fost posibil. Am încercat să închiriem și alte aeronave care să susțină operarea regulată până la finalizarea introducerii acestora în AOC, dar din păcate nu există disponibilitate în Europa”, au explicat reprezentanții Fly Lili.

Conform anunțului operatorului, zborurile programate pentru baza operațională din Brașov sunt anulate până pe 12 iulie 2024. Pasagerii de pe zborurile anulate au fost informați de modificări și au fost anunțați că pot recupera banii, au menționat reprezentanții Fly Lili.

„Zborurile publicate la vânzare începând cu 14 iulie vor fi operate conform programului de zbor”, au continuat reprezentanții companiei aeriene.

Ultima cursă a operatorului aerian, până la reluarea zborurilor, este Brașov-Munchen-Brașov, programată pentru data de 3 iulie.

Fly Lili  a inaugurat primele două zboruri de la Aeroportul Internațional Brașov- Ghimbav în 28 iunie, apoi a început să anuleze și să reprogrameze cursele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.