O nouă destinație de la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Prima cursă Budapesta – Brașov a întârziat 25 de minute

Sursă foto: Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

Începând din 2 iulie, de pe aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav se poate ajunge pe calea aerului într-o nouă capitală europeană: Budapesta. Cursa Brașov – Budapesta – Brașov este asigurată de compania aeriană Wizz Air, iar primul zbor pe această rută a fost astăzi.

Conform graficului, zborul Budapesta – Brașov ar fi trebuit să aterizeze la ora 07.30, însă a ajuns la destinație cu 25 de minute întârziere, la ora 07.55.

Anunțul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, din data de 1 iulie

În aceste condiții a fost decalată, tot cu 25 de minute, și decolarea de la Ghimbav către capitala Ungariei. Astfel, în loc să decoleze la ora 08.05, cum era programat iniția, aeronava a fost ridicată în aer la ora 08.30.

Sursă foto: Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav

Compania Wizz Air va avea curse Budapesta – Brașov – Budapesta de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. În fiecare dintre aceste zile, zborurile Budapesta – Brașov vor ateriza la ora 07.30 și vor decola spre Budapesta la ora 08.05.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.