Alertă pentru brașoveni. Pe rețelele de socializare sunt promovate „oferte de nerefuzat” ale RATBV. RATBV a sesizat organele competente

De câteva zile, pe rețelele de socializare au apărut o serie de oferte „de nerefuzat”: carduri de transport gratuite sau la prețuri reduse. Acestea sunt promovate prin intermediul unor pagini de Facebook, care folosesc elementele vizuale ale RATBV. Reprezentanții RATBV au avertizat că nu derulează astfel de campanii și a anunțat că a sesizat organele competente cu privire la aceste demersuri făcute fără drept în numele societății.

RATBV amintește din nou tuturor clienților și partenerilor săi despre faptul că nu derulează pe rețelele sociale niciun fel de campanie prin care să acorde carduri de transport gratuite sau la prețuri reduse pe baza completării unor formulare on-line cu date personale. De asemenea, îi avertizăm pe toți utilizatorii sistemului de transport public RATBV despre faptul că anunțurile despre vânzarea unor carduri de transport la prețuri mai mici decât cele stabilite prin Planul tarifar sunt FALSE. RATBV anunță că nu a inițiat nicio acțiune de tipul celor derulate în ultimele zile pe unele rețele sociale prin care sunt solicitate date cu caracter personal sub pretextul acordării unor titluri de călătorie gratuite. Îi rugăm pe clienții noștri să nu-și dea datele persoanele pe diverse pagini de socializare sau site-uri și să nu achite sumele de bani solicitate”, se arată într-un comunicat transmis de RATBV.

Ce „oferte” sunt promovate

„Promoțiile” RATBV au fost lansate în urmă cu mai multe zile. În primă fază a fost realizată o pagină de Facebook, Regia Autonomă de Transport Brașov, pe care a fost anunțată o campanie de distribuire a cardurilor de transport gratuite, în schimbul completării unui chestionar. Erau oferite 500 de carduri gratuite, până în 31 august. De pe această pagină au fost eliminate postările. Ulterior a fost creată o nouă pagină: „Cadrul de transport public Brașov”. Pe aceasta este prezentată o nouă „ofertă”, valabilă până în 25 august:

„În cinstea împlinirii a 80-a aniversare a Companiei de Transport Public Brașov (CTP Brașov)! Cumpărați un nou card CTP Brașov cu o perioadă de valabilitate de 6 luni și fără restricții la toate tipurile de transport public în Brașov. La doar 12 lei!”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.