“Au urmărit-o pe fetița mea prin mall… I-au furat lucrurile dintr-un dulap cu cod folosindu-se chiar de paznic!”. Cum opereaza hoții în cel mai mare centru comercial din centrul Brașovului?!

Au urmarit-o pe fetița mea prin mall… I-au furat lucrurile dintr-un dulap cu cod folosindu-se chiar de paznic!”. Cum opereaza hoții în cel mai mare centru comercial din centrul Brașovului?!

Mama unei adolescente din Brașov trage un semnal de alarmă asupra unei întâmplări mai puțin fericite, care s-a întâmplat ziua în amiaza mare, într-unul dintre cele mai mari malluri din Brașov.

Duminică după amiază, fetița ei a rămas fără căștile abia cumpărate, lăsate sub cod, în dulapurile care, culmea, sunt sub pază, în incinta centrului comercial.

Cum a fost posibil acest lucru? Nimic mai simplu, hoții au urmărit-o pe adolescentă de la ieșirea din magazinul de unde le-a cumpărat (unul cu produse de top, de altfel), iar ce a urmat, povește chiar mama fetei printr- o postare pe o rețea socială, făcută special pentru ca și alții să vadă că aceste lucruri sunt posibile, oricât de ireale ar părea…

„Cât de sigure sunt dulapurile de depozitare din Mall-uri?! Această postare este pentru a vă face atenți la lucrurile mai puțin plăcute care se întâmplă în jurul nostru. Ieri, fetița mea a mers în AFI Brașov să își cumpere niște căști și să vadă un film. A cumpărat căștile de la IStyle și a mers să le lase în dulapurile pentru bagaje de lângă Carrefour. După vizionarea filmului a mers la dulap, dar acesta nu se deschidea cu codul stabilit de ea. Domnul de la paza a spus că au venit doi tineri cu vreo două ore înainte și au spus că au uitat codul și când au fost întrebați ce au în dulap, au spus că au căști. Domnul le-a deschis și duși au fost! Au dezactivat căștile și pace! Atitudinea domnului de la pază este pentru mine de neînțeles! O lipsă de empatie totală! Am depus reclamație la poliție. Scopul acestei postări este să fiți conștienți că fetița mea a fost urmărită încă de la magazin și sunt convinsă cu nu e nici prima, nici ultima oară când acești indivizi procedează în felul acesta! Aveți grijă! Așteptăm ca Poliția Română să își facă treaba!”, spune mama fetei în postare.

Probabil că fata nu își va mai recupera niciodată căștile, al căror preț nu este chiar mic. Însă, poate că nu ar fi rău ca centrele comerciale să își revizuiască procedurile de securitate și, mai ales, să urmărească respectarea lor de către oamenii care se ocupă de paza bunurilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.