Fly Lili a revenit la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. După ce a trecut mai multe luni prin autorizare la Craiova, aeronava Airbus a fost bazată la Ghimbav

După ce a stat o perioadă la Craiova, pentru inspecție și reparații, aeronava Airbus A 319 YR-LIC a companiei Fly Lili a fost adusă la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, iar sâmbătă dimineața, la ora 7.00, a plecat în prima cursă, Brașov – Barcelona, aterizarea cursei retur fiind programată la ora 14.45.

Din 4 august, Fly Lili are programate cursele Braşov – Roma (cu plecare de la Braşov la ora 7.00 şi sosire de la Roma la ora 12.05), Braşov – Nurnberg (cu plecare de la Braşov la ora 12.55 şi sosire de la Nurnberg la ora 18.25) şi Braşov – Salonic (cu plecare de la Braşov la ora 19.00 şi sosire de la Salonic la ora 22.50).

Compania aeriană românească a operat vineri, 28 iunie 2024, primele sale zboruri comerciale regulate, de la aeroportul din Braşov spre aeroporturile din Munchen și Stuttgart (Germania). În data de 30 iunie aceasta ar fi trebuit să inaugureze alte trei rute, de la Braşov spre aeroporturile din Roma, Milano (Italia) și Salonic (Grecia). Însă, cu circa 12 ore înainte, compania aeriană Fly Lili a decis să anuleze zborurile spre cele trei destinații, până în data de 4 iulie. În ziua de 1 iulie 2024 aceasta a operat zborurile dintre Brașov și Munchen și Stuttgart (Germania), dar o zi mai târziu Fly Lili a decis să suspende temporar toate rutele de la Brașov, după ce nu a reușit să autorizeze aeronavele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.