Iubitul uneia dintre doctorițele arestate de la Spitalul Pantelimon, găsit inconștient într-o toaletă din Brașov. Ar fi încercat să se sinucidă

Un bărbat a fost găsit inconştient, vineri, în interiorul toaletei din Piațeta Sfântul Ioan din Brașov, el fiind dus la spital. Este vorba despre iubitul uneia dintre doctoriţele inculpate în dosarul care vizează moartea unui pacient în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Pantelimon din Bucureşti, relatează ProTv.

Bărbatul este medic anestezist și a fost înregistrat de anchetatori în timp ce vorbea cu cea poreclită „Doamna cu coasa” despre folosirea noeradrenalinei asupra pacienților de la ATI.

Situația anunțată prin numărul unic de urgență 112 în jurul orei 13.00, după ce s-au deschis ușile toaletei (acestea se deschid automat, după 15 minute, dacă persoana nu iese), iar martorii au observat că înăuntru este o persoană inconștientă. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care i-a fost acordat sprijin medical de către personalul de specialitate sosit la faţa locului. Bărbatul identificat a fost transportat la o unitate medicală pentru investigaţii (…) n cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, la finalizarea căruia vor fi dispuse măsurile legale”, a transmis vineri după-amiază Poliția Brașov.

Asupra sa a fost găsit și un ecuson medical, iar anchetatorii și-au dat seama că e vorba despre un medic din București, care ar avea calitatea de martor în dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sfântul Pantelimon”.

Medicul apare și în stenogramele de la dosar și ar avea o relație cu una din doctorițele arestate preventiv pentru omor. Într-o convorbire telefonică interceptată, acesta vorbea cu doctorița despre sinuciderea unui medic care la rândul lui afirmase că noradrenalina nu ar salva vieți, ci ar prelungi o suferință și îi recomanda iubitei sale să se inspire din spusele medicului decedat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.