Primăria Brașov vrea să plătească peste 150.000 de lei pentru a stabili „la virgulă” valoarea activelor de pe Platforma CET

După ce la finalul anului trecut a finalizat achiziționarea Platformei CET Brașov, odată cu autentificarea contractului de vânzare, acum, municipalitatea brașoveană vrea stabilească valoarea exactă a terenurilor, clădirilor și echipamentelor pentru care a plătit suma de 13,5 milioane de euro. Astfel, pentru un raport de evaluare elaborat conform standardelor internaționale, Primăria Brașov este dispusă să plătească suma de 151.725 lei, cu tot cu TVA. De altfel, pentru acest contract a fost depusă o ofertă de către o firmă din Brașov, iar în cursul acestei săptămâni municipalitatea brașoveană urmează să decidă dacă o acceptă sau nu.

Conform anunțului postat pe platforma electronică de achiziții publice privind acest contract, pentru a stabili valoarea exactă a activelor, specialiștii firmei care va realiza raportul de evaluare vor avea acces pe platformă, unde vor primi explicații de la reprezentanții Primăriei Brașov.

Platforma CET Brașov a fost cumpărată de la municipiul Brașov de la firma care se ocupă de lichidarea fostei centrale electrotermice a orașului. Planul municipalității pentru această platformă este să demoleze o arte din clădiri și să transforme terenul într-un parc industrial. Până acum, Primăria Brașov nu a început demersurile pentru demolarea clădirilor, astfel că va mai trece destul timp până la deschiderea unor noi unități de producție.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.