Tentativă de omor la Făgăraș. Un bărbat și-a înjunghiat fosta concubină chiar lângă sediul Poliției

O femeie a fost înjunghiată, în plină zi, lângă sediul Poliției Făgăraș. Atacatorul, fostul său concubin, este recidivist. El a scăpat doar cu o pedeapsă cu suspendare, după o altă tentativă de omor, relatează publicația Bună Ziua Făgăraș. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Atacul a avut loc luni, pe strada Doamna Stanca, după ce, cu o zi înainte, spun procurorii, femeia fusese amenințată cu moartea și autoritățile au emis un ordin de protecție împotriva acestuia. Femeia s-a refugiat în sediul poliției după ce a fost înjunghiată de mai multe ori în gât, mâini și torace, fiind urmărită și aici de agresor. Polițiștii l-au imobilizat.

„Un bărbat și-a atacat fosta concubină pe fondul unui conflict mai vechi. Atacul s-a soldat cu multiple plăgi înjunghiate, femeia ajungând la spital cu dureri în zona brațelor, a gâtului și a toracelui. Acum se află sub supravegherea medicilor, iar principalul suspect se află reținut și s-a formulat propunere de arestare preventivă. […] Femeia a reușit să scape de agresor și să se refugieze în sediul poliției, unde a fost urmărită de către bărbat, iar polițiștii l-au imobilizat”, a declarat procurorul Adrian Radu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Bărbatul este recidivist. În octombrie 2022, el a fost implicată într-un alt atac violent, asupra unui alt bărbat, și a fost condamnat definitiv, în 2023, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de omor, a mai precizat Adrian Radu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Femeia înjunghiată și agresorul au trei copii adulți, aceștia fiind primii care au sărit în ajutorul mamei lor în urma atacului de luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.