A început războiul corturilor electorale. PSD reclamă un act de vandalism în zona Gării Brașov

Nici nu a început bine campania de strângere de semnături pentru alegerile parlamentare și prezidențiale din toamnă, că au și apărut primele probleme. Astfel, PSD a reclamat faptul că un cort amplasat în zona Gării Brașov, a fost vandalizat în noaptea de duminică, 15 septembrie, spre luni, 16 septembrie. În urma acestui incident, a fost depusă o plângere la Poliție, iar autoritățile competente investighează cazul pentru a-i identifica pe cei responsabili.

În acest context, senatorul Marius Dunca, președintele organizației județene Brașov a PSD, face un apel ferm către toate partidele politice să adopte o atitudine corectă și să desfășoare o campanie electorală bazată pe idei și soluții pentru cetățeni, nu pe acte de vandalism și intimidare.

„Fac un apel la respect reciproc. Campania electorală trebuie să fie despre schimburi de idei, despre viziuni pentru viitorul Brașovului și al României. Este inacceptabil ca un act de vandalism să fie folosit ca o formă de intimidare. Corturile celorlalte partide politice sunt amplasate de mai bine de două săptămâni și nu au fost vandalizate. Solicit ferm ca toți competitorii politici să respecte democrația și să se concentreze pe discuții constructive, nu pe acțiuni distructive”, a transmis senatorul Marius Dunca.

PSD Brașov își reafirmă angajamentul de a purta un dialog politic corect, în interesul cetățenilor, și solicită sprijinul autorităților pentru a asigura un climat de respect și siguranță în spațiul public.

„Doar printr-o competiție onestă, bazată pe respect și idei constructive, putem oferi brașovenilor o campanie electorală de care să fim cu toții mândri” a încheiat Marius Dunca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.