O nouă parcare pe hârtie, în Brașov. Primăria vrea să o construiască în apropierea Spitalului Județean Brașov

Primăria Brașov a mai găsit un loc din oraș, unde, pe hârtie, va mai desena o parcare. Astfel, recent, municipalitatea brașoveană a lansat o licitație pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru construirea unei parcări supraterane pe Calea București, la o distanță destul de mică de Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Pentru realizarea documentației, municipalitatea brașoveană este dispusă să plătească peste 320.000 de lei, iar consultantul va trebui să predea Studiul de Fezabilitate în 6 luni de la emiterea ordinului de începere a serviciilor.

Conform anunțului licitației, postat pe platforma electronică de achiziții publice (SICAP), noua parcare ar urma să aibă o capacitate de 200-400 de locuri. Parcarea va dispune de afișaj electronic, dar și de amenajări pentru persoanele cu dizabilități.

Reprezentanții Primăriei Brașov nu au menționat dacă această parcare va fi destinată locuitorilor din zonă sau dacă aceasta va fi una publică, așa cum este cea de la Spitalul Militar Regina Maria, sau cele aflate în plan în Centrul civic sau în zona istorică a orașului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.