Specialiștii contractați de Primăria Brașov au găsit soluția pentru banda dedicată transportului în comun de pe strada Lungă

După aproape o lună de la sistarea lucrărilor de amenajare a benzii pentru autobuze de pe strada Lungă din Brașov, pe sensul dinspre Casa Armatei spre Bartolomeu, ca urmare a descoperirii canalului Graft, Primăria Brașov a găsit soluția pentru a relua lucrările.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a declarat pentru Radio Brașov FM că „pentru a avea siguranța că în situația în care vor circula pe acolo și camioane încărcate, adică trafic greu, expertul a recomandat turnarea unei plăci de beton de 10 cm, după care se vor turna straturile de asfalt. Din estimările noastre, contractul, din această cauză, va fi prelungit cu 30 de zile”.

Conform estimării Primăriei Brașov, lucrările la benzile speciale pentru transportul în comun din oraș vor fi prelungite cu 30 de zile, iar proiectul va fi încheiat anul acesta.

Lucrările la benzile dedicate transportului în comun au început în 25 iunie 2024. Amenajarea acestor benzi este realizată de către asocierea dintre RS Activ şi Comprest, valoarea lucrărilor fiind de 11,6 milioane de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.