Brașovul va găzdui din nou Festivalul Olimpic al Tineretului European, în 2027. Competiţiile sportive se vor întinde şi în alte oraşe vecine, printre care Sf. Gheorghe

FOTE 2013 - găzduit de Braşov
FOTE 2013 - găzduit de Braşov

Brașovul va găzdui din nou Festivalul Olimpic al Tineretului European, în anul 2027. Această ediție vine la 14 ani după prima care a avut loc în Brașov în 2012, a anunțat primarul George Scripcaru.

Ieri, la Comitetul Olimpic Sportiv Român (COSR), a fost constituit Comitetul de Organizare al FOTE 2027. preşedintele acestei entităţi este primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, care urmează să pregătească paşii pentru organizarea în condiții bune a competițiilor sportive.

În acest proiect este implicat Guvernul României dar și orașele care vor găzdui competițiile sportive, printre care va fi și Sf. Gheorghe.

“Sunt încântat că România organizează din nou această competiție sportivă olimpică, mai ales pentru că alegerea țării noastre ca gazdă pentru a doua oară reprezintă dovada faptului că, în 2013, Brașovul a strălucit în tot ceea ce privește organizarea acestei competiții. Am reușit să ne construim o imagine impecabilă în lumea sporturilor de iarnă europene, ceea ce înseamnă că munca asiduă dă rezultate!”, a anunţat primarul George Scripcaru pe Facebook.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.