VIDEO| Incendiu violent la un bloc de pe strada 13 Decembrie. 50 de persoane, evacuate din locuințe

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la un apartament dintr-un bloc din municipiul Braşov, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale, inclusiv pentru salvare la înălţime. Peste 50 de persoane au ieşit din imobil sau au fost evacuate de forţele de intervenţie, iar mai mulţi adulţi şi copii sunt evaluaţi medical. Primarul Allen Coliban, care s-a deplasat la fața locului, a anunţat că nu sunt victime în urma incendiului, dar au fost afectate multe apartamente, iar prioritatea este de a asigura spaţii celor afectaţi pentru a înnopta în siguranţă.

La fata locului s-au deplasat, iniţial, trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD, ulterior forţele fiind suplimentate cu încă două autospeciale de salvare la înălţime şi 3 autospeciale cu apa şi spumă.

 

„40 persoane s-au autoevacuat, iar 12 persoane au fost evacuate de către echipajele de intervenţie. Mai multe persoane, adulţi şi copii, sunt evaluate medical de către medici şi paramedici”, a transmis ISU Braşov, la momentul intervenției.  

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.