Managerul Ambulanţei Braşov a fost demis

Fostul manager al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov, David Levente, a fost demis prin ordin al ministrului Sănătății. El anunțase încă din 1 octombrie, printr-o postare pe reţelele sociale, schimbarea care va avea loc la nivelul conducerii, însă nu a precizat şi motivul.

David Levente se afla în această funcție din 2018. În ultima vreme el a fost în conflict cu angajații instituției, fiind acuzat în mai multe rânduri de administrare defectuoasă a activității, dar și de comportament abuziv.

La plecarea din funcţie, David Levente a lăsat un mesaj pe contul său de Facebook:

„Mă simt onorat că am putut să fiu membru al echipei de profesioniști din sistemul național de management al situațiilor de urgență, in calitate de reprezentant al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov. Doresc să aduc mulțumiri instituțiilor publice, societăților private, societăților civile și nu în ultimul rând cetățenilor pentru sprijinul interinstituțional, al serviciilor asigurate, al ajutorului acordat și înțelegerii de care ați dat dovadă atât în perioada grea a pandemiei cât și ulterior acesteia. Vă asigur de respectul, aprecierea și colaborarea mea și pe viitor. Începând cu data de 01.10.2024 managerul general interimar al SAJ Brașov este dl. dr. Stelea Liviu – medic de medicină generală. În încheiere vă doresc multă sănătate și succes în îndeplinirea țelurilor dvs.”, este mesajul publicat pe contul de Facebook al SAJ Brașov, semnat de David Zsigmond Levente.

În locul său a fost numit medicul Liviu Stelea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.